Overslaan naar inhoud

Bij VELOO heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na aankoop je product te retourneren onder bepaalde voorwaarden zoals opgenomen in de betreffende Algemene Voorwaarden. De fiets(en) of andere artikelen moeten in ongebruikte en originele staat worden geretourneerd. Gebruik hiervoor het retourformulier.

De kosten voor retourzending komen voor je eigen rekening. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden en het retourformulier. 

Je mag je bestelling vanzelfsprekend ook in onze winkel komen ruilen of retourneren. 

Nadat de fiets is opgehaald of teruggebracht, wordt het aankoopbedrag, verminderd met eventuele kosten en binnen 14 dagen terug op je rekening gestort. Producten welke niet conform de algemene voorwaarden worden geretourneerd vallen buiten de retourmogelijkheid. 

Garantie

VELOO verkoopt kwaliteitsproducten, maar mocht er onverhoopt iets van je aangekochte product(en) niet meer naar behoren functioneren, neem dan contact met ons op. Alle fietsen worden geleverd onder garantie. Je geniet bij ons de volle garantietermijn zoals vastgesteld is door de fabrikant. De garantievoorwaarden zijn verschillend per fabrikant. De fabrikant is altijd de partij die bepaalt of een defect wel of niet onder garantie valt. Voor gebruikte fietsen geldt 12 maanden BOVAG garantie. 

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden en BOVAG garantie voorwaarden. Neem bij vragen over de garantie van je (toekomstige) fiets contact op met ons. 

Drawer Title
Vergelijkbare producten