Overslaan naar inhoud

Wat is de levertijd van een fiets?

Veel fietsen van VELOO zijn direct uit voorraad leverbaar. Let wel: elke fiets moet rijklaar gemaakt worden zodat je daadwerkelijk van je kwaliteitsfiets kunt genieten. Afhankelijk van de drukte van onze technische mensen en de beschikbaarheid van je eventuele accessoires neemt dit 1 of enkele dagen in beslag. We doen ons best jou zo snel mogelijk te voorzien van je aankoop.

Wanneer en hoe wordt een fiets bezorgd?

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, neemt één van onze medewerkers binnen 1 werkdag contact met je op. We plannen in overleg een bezorgafspraak in, of je haalt je fiets op in een van onze winkels. Over het algemeen ben je in een week mobiel. 

Wat kost de bezorging van mijn artikel(en)?

Je bestellingen bij VELOO worden door professionele partners vervoerd. Fietsen worden in Nederland en België gratis bij je thuisbezorgd. Voor verzending naar andere gebieden maken wij een individuele prijsafspraak. Bel of mail ons voor meer informatie.

Afhalen in de winkel is gratis.

Ik wil een fiets ophalen in de winkel

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, neemt één van onze medewerkers binnen 1 werkdag contact met je op. We plannen in overleg een afspraak met je in voor de aflevering van de fiets. In de winkel kunnen we nadere toelichting en tips voor het gebruik van je fiets(accessoires) geven zodat je maximaal geniet van je aankoop.

Drawer Title
Vergelijkbare producten