Overslaan naar inhoud

Twee fietsen waarvan er eentje altijd stilstaat? Dat is zonde! Bij VELOO begrijpen we dat je bij de aanschaf van een nieuwe fiets, jouw oude wilt inruilen. Daarom bieden wij altijd een aantrekkelijke prijs voor jouw oude fiets. Als we een nieuwe, passende fiets voor je hebben gevonden, brengen we de inruilprijs voor jouw oude fiets in mindering op de aankoop. Mooi meegenomen, toch?

Hoeveel is mijn oude fiets waard?

De waarde van je fiets is afhankelijk van het merk, hoe oud deze is en de staat waarin deze verkeert. Op basis van foto’s kunnen we bij VELOO al een prima indicatie geven. Maak daarom met je mobiele telefoon foto’s van je fiets (liefst van alle kanten). Tip: doe dit bij daglicht, zodat we de foto's zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als je contact met ons opneemt, ontvang je van ons een mooie inruildeal.

Voorwaarden fiets inruilen

Natuurlijk stellen we enkele voorwaarden als je je fiets wil inruilen. Dit zijn ze: 

  1. Uitsluitend A-merken fietsen
  2. De fiets mag niet ouder zijn dan 10 jaar
  3. Kinderfietsen zijn uitgesloten van inruilacties
  4. De inruilfiets is goed rijdbaar en verkeert in een redelijke en complete staat.

Voldoet jouw inruilfiets niet aan alle inruilvoorwaarden, maar denk je dat deze nog wel waarde heeft? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Eindhoven.

Drawer Title
Vergelijkbare producten