Overslaan naar inhoud

Een fiets kopen moet net zo leuk zijn als het fietsen zelf. Dat is het eerste wat we onze vakmensen leren als ze bij VELOO starten. Iedereen die bij ons werkt, mag zich met trots een specialist noemen. Je bent als klant dus altijd verzekerd van kwaliteit, professioneel advies en maatwerk van één van onze mensen. Wij stellen ze graag aan je voor! Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms.

Team VELOO Den Bosch

VELOO - Jouw Mobiliteitspartner

Jarenlang droeg VELOO de naam John Vermeulen Fietsplezier Eindhoven. Sinds de overname door Van den Udenhout is ons bedrijf in een nieuw jasje gestoken. Qua gastvrijheid, kwaliteit en service zijn we precies hetzelfde gebleven!

Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, Škoda, Kalkhoff e-bikes en Urban Arrow dealers van Nederland. Naast verkoop en onderhoud biedt Van den Udenhout allerlei diensten zoals autoverhuur, lease, schadeherstel (Carlux) en Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). 

Welke fiets je ook bij VELOO kiest: je zit altijd goed! Onze A-merken combineren kwaliteit met een slim design. De nieuwe modellen worden uitvoerig getest voordat ze in onze showroom terecht komen. Eén vraag staat bij ons centraal: wat zijn jouw wensen? 

Voordelige fiets kopen?

Naast kwaliteit is ook een vaste, scherpe prijs belangrijk. Of je nu kiest voor de aankoop van een fiets of voor fietslease: wij hebben voor elke vraag een passend voorstel binnen jouw budget. Onze specialisten zijn fietsliefhebbers die net dat stapje extra zetten om jou zo goed mogelijk te helpen. Zo kunnen we je vanuit eigen ervaringen perfect adviseren over de meest geschikte fiets én alle specificaties. Maar ook over preventief onderhoud om problemen aan je fiets te voorkomen. Van ieder aflevermoment maken wij een feestje – of dat nu in de showroom is of bij je op de stoep. Wij leveren je fiets snel en rijklaar af, dus je bent direct klaar om op te stappen!

Drawer Title
Vergelijkbare producten