Overslaan naar inhoud

Wil je een nieuwe fiets of e-bike kopen, maar wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt? Dan is een proefrit maken super belangrijk! Tijdens een proefrit kun je het model uitgebreid testen en ontdekken of de fiets wel echt bij jou past. Wil je een langere proefrit maken? Dat kan! Neem dan contact met ons op. Je kunt dan rustig de tijd nemen, zodat je zeker bent van je zaak.

Proefrit elektrische fietsen

Vooral bij elektrische fietsen is een proefrit belangrijk. E-bikes worden namelijk steeds geavanceerder. Er zijn dus veel factoren om rekening mee te houden, zoals de keuze voor een middenmotor (geschikt voor stedelijk gebied) of voorwielmotor (geschikt voor heuvelachtige gebieden). Met een proefrit voorkom je teleurstellingen, zodat je jarenlang kunt genieten van mooie fietstochten. 

Waar moet je op letten tijdens een proefrit?

Voordat je gaat proeffietsen, kun je het beste eerst verschillende fietsen op jouw shortlist zetten. Maak een wensenlijstje en ontdek in onze showroom of in onze webshop welke fietsen hieraan voldoen. Als je weet op welke fiets je een testrit wil maken, is het belangrijk dat het zadel en het stuur op de juiste hoogte staan. Wij helpen je natuurlijk graag. Bij het opstappen en wegrijden merk je al snel of jij en de fiets een match zijn. Tijdens de proefrit kun je de stabiliteit, remmen, stuureigenschappen en het schakelsysteem testen. Na de proefrit weet je als geen ander of de fiets bij jou past!

Afspraak maken voor een proefrit

Klaar om jouw proefrit te maken? Maak dan telefonisch een afspraak of kom langs in de winkel.

Nog geen fiets op het oog? Kom gerust eens langs, zodat we je kunnen helpen bij jouw zoektocht. Zo kun je de fiets(en) direct uitproberen tijdens een testritje.

Drawer Title
Vergelijkbare producten