Overslaan naar inhoud

Wil je zonder zorgen genieten van een fietstocht? Dan is het verstandig om een fietsverzekering af te sluiten. Mocht er onverwachts iets gebeuren, dan ben je in goede handen bij VELOO. We werken samen met de beste verzekeraars van Nederland, die geselecteerd zijn op gunstige voorwaarden en lage premies. 

Voor zowel e-bikes als gewone fietsen bieden we betrouwbare verzekeringen aan in samenwerking met ENRA. Je kunt bij ons zowel je nieuwe als gebruikte fiets laten verzekeren.

Je krijgt de mogelijkheid om de premie per maand of eenmalig te betalen met een looptijd van drie of vijf jaar. Doorgaans kiezen onze klanten voor een uitgebreide dekking: casco compleet. In dat geval is je fiets verzekerd voor diefstal en schade én profiteer je van 24/7 pechhulp. Bij ENRA bestaat daarnaast ook nog de mogelijkheid om je fiets uitsluitend tegen diefstal te verzekeren tegen zeer scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

Verzekeren via Kingpolis is tevens mogelijk bij VELOO, lees er verderop op deze pagina meer over.

Waarom een fietsverzekering afsluiten?

  • Geen eigen risico (bij diefstal)
  • Geen afschrijving gedurende 5 jaar
  • 24/7 pechhulp binnen EuropaFietsverzekering van Kingpolis


Je kunt er ook voor kiezen om je fiets te verzekeren bij Kingpolis. Deze maatschappij biedt een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan.

Ben je reeds aangesloten bij deze maatschappij en is je fiets gestolen of beschadigd? Geef dan je diefstal en schade door via onderstaande links. Verandert er iets in je situatie, dan kun je hieronder wijzigingen doorgeven.

Waar meld ik dat mijn fiets gestolen is?
Wij helpen je om jouw diefstalclaim snel en goed af te handelen. Bij diefstal dien je altijd binnen 5 dagen na constatering aangifte te doen bij de politie.

Diefstal melden

Wat als mijn fiets schade heeft?
Bij schade doen we ons best je schadeclaim zo snel mogelijk te behandelen. Bij cascoschade aan je fiets is het van belang dat je duidelijk omschrijft wat er is gebeurd en of de schade mogelijk te wijten is aan een ander.

Schade melden

Wat als ik online gegevens wil wijzigen?
Ga je verhuizen of wijzigen je contactgegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door onder vermelding van jouw polisnummer.

Wijzigingen doorgeven

Drawer Title
Vergelijkbare producten