Overslaan naar inhoud

Wil je zonder zorgen genieten van een fietstocht? Dan is het verstandig om een fietsverzekering af te sluiten. Mocht er onverwachts iets gebeuren, dan ben je in goede handen bij VELOO. We werken samen met de beste verzekeraars van Nederland, die geselecteerd zijn op gunstige voorwaarden en lage premies. 

Voor zowel e-bikes als gewone fietsen bieden we betrouwbare verzekeringen aan in samenwerking met Kingpolis en Enra. Voor de speed-pedelecs werken we samen met Enra. Je kunt bij ons zowel je nieuwe als gebruikte fiets laten verzekeren.

Zowel Kingpolis als Enra bieden de mogelijkheid om de premie per maand, per jaar of per drie jaar te betalen. Doorgaans kiezen onze klanten voor een uitgebreide dekking: casco compleet. In dat geval is je fiets verzekerd voor diefstal en schade én profiteer je van 24/7 pechhulp.

Waarom een fietsverzekering afsluiten?

  • Geen eigen risico (bij diefstal)
  • Geen afschrijving gedurende 5 jaar
  • 24/7 pechhulp binnen EuropaHoe meld je diefstal en schade bij een fietsverzekering?

Ben je via VELOO aangesloten bij King Polis en is je fiets gestolen of beschadigd? Geef dan je diefstal en schade door via onderstaande links. Verandert er iets in je situatie, dan kun je hieronder wijzigingen doorgeven.

Als je fiets gestolen is
Wij helpen je om jouw diefstalclaim snel en goed af te handelen. Bij diefstal dien je altijd binnen 5 dagen na constatering aangifte te doen bij de politie.

Diefstal melden

Als je fiets schade heeft 
Bij schade doen we ons best je schadeclaim zo snel mogelijk te behandelen. Bij cascoschade aan je fiets is het van belang dat je duidelijk omschrijft wat er is gebeurd en of de schade mogelijk te wijten is aan een ander.

Schade melden

Als je online gegevens wil wijzigen
Ga je verhuizen of wijzigen je contactgegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door onder vermelding van jouw polisnummer.

Wijzigingen doorgeven

Drawer Title
Vergelijkbare producten