Overslaan naar inhoud

Verkoper / winkeladviseur fietsen

Ben jij een fietsverkoper die passie heeft voor de juiste fiets matchen met de klant? Werken bij een automotive organisatie met leuke personeelsevents en waar het gezamenlijke resultaat telt? Welkom bij VELOO!

VELOO vestiging: Eindhoven
Uren per week: 32 - 40 uur

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct

Zomaar een werkdag…

Bij aankomst in de showroom van VELOO (voorheen John Vermeulen Fietsplezier Eindhoven) staat je een dynamische dag te wachten. Gisteren heb je een producttraining bijgewoond, waarbij je alles hebt geleerd over de nieuwste modellen van Stromer. Je ziet de eerste klanten klaarstaan. Vanuit een bourgondische gastvrijheid bied je de klanten een kop koffie aan. Je neemt de tijd om hun wensen te begrijpen, zodat jullie samen het perfecte model kunnen vinden. Op het ledscherm laat je hen de beschikbare opties zien en deel je de laatste innovaties op het gebied van e-bikes. Met zorg regel je zelfs een proefrit, zodat de klant de fiets zelf kan ervaren. Jij stuurt het gehele verkoopproces aan, van het eerste contact met de klant tot en met de vlekkeloze aflevering van de fiets.

Jij bent het vertrouwde aanspreekpunt voor onze klanten, die hen voorziet van deskundig advies en een buitengewone ervaring binnen VELOO. Als gepassioneerde fietsverkoper denk je met de klant mee en deel je graag je uitgebreide kennis over ons diverse assortiment fietsen, om hen optimaal te begeleiden tijdens hun aankoopproces. Of het nu gaat om stijlvolle stadsfietsen, trendy elektrische bakfietsen of bijpassende accessoires, jij weet elke klant perfect te bedienen.

Naarmate de middag vordert, werp je nog even een blik in de werkplaats om te controleren of de prachtige Koga E-Worldtraveller klaarstaat voor de geplande levering aan een tevreden klant later die dag.

Bij het afsluiten van de dag neem je de tijd om de presentatie van de showroom te controleren, zodat deze er onberispelijk uitziet voor de volgende dag. Elk detail telt, want we streven ernaar om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal ruim 500 medewerkers.

Profiel

 • Aantoonbare commerciële werkervaring
 • MBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden

Wij bieden

 • Een uitdagende baan binnen een gezellig team met informele werksfeer
 • Aandacht voor het personeel en leuke personeelsevents
 • We dagen je uit om mee te doen aan sportieve activiteiten van VDU fit
 • Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Een collectieve ziektekostenverzekering bij ONVZ/ Zilveren Kruis
 • 192 verlofuren op basis van een fulltime dienstverband conform cao
 • Een persoonlijk opleidingsplan via Pon Academy passend bij jouw interesse
 • Korting op de aanschaf van occasions, onderhoud en automaterialen
 • Salaris conform cao + hoger, afhankelijk van je opleiding en werkervaring

Over de Organisatie

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, Škoda, CUPRA, Kalkhoff en Urban Arrow dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Best, Boxtel, Oss, Uden, Zeeland en Veldhoven. Bourgondische gastvrijheid vinden wij belangrijk, voor onze klanten en voor onze medewerkers. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep diensten als onderhoud, autoverhuur, schadeherstel (Carlux), Bedrijfswageninbouw (Instra, BIC & Caromi), alsmede Van den Udenhout Lease.

Wij bieden een baan in een dynamische automotive organisatie. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Met behulp van Pon Academy faciliteren wij allerlei product trainingen en persoonlijke (online) ontwikkelprogramma’s.

Solliciteer direct

Persoonlijke
ontwikkeling
Gezellige & informele werksfeer
Continu aandacht voor innovaties

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de vacature Verkoper / winkeladviseur fietsen in Eindhoven?

App dan met recruitment via 06-30484027 of mail naar solliciteren@veloo.nl

Drawer Title
Vergelijkbare producten