Overslaan naar inhoud

Fietsmonteur / fietstechnicus

Heb je een talent voor het repareren van fietsen en wil je ook jouw klantenservicevaardigheden benutten? Werken bij een automotive organisatie met leuke personeelsevents en waar het gezamelijke resultaat telt? Welkom bij VELOO! 

VELOO vestiging: Den Bosch
Uren per week: 32 - 40 uur

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct

Zomaar een werkdag…

Je komt ’s ochtends aan bij de SEAT en SKODA showroom van Van den Udenhout in Den Bosch waar de fietswinkel VELOO is geïntegreerd. VELOO (voorheen John Vermeulen Fietsplezier) is vorig jaar onderdeel geworden van Van den Udenhout Groep, met vestigingen in Den Bosch en Eindhoven. Kort na binnenkomst meldt zich een klant voor een garantie aan de Kalkhoff Image 7.B excite. Je verwelkomt de klant vriendelijk en luistert naar zijn zorgen. Je neemt de fiets aan en vraagt naar specifieke symptomen of foutcodes die de klant heeft opgemerkt. Je maakt aantekeningen voor de diagnose door de fietsmonteur.

Je bekijkt welke onderdelen nodig zijn en zorgt dat deze besteld worden bij de leverancier, en je plant de reparatie in bij onze fietsenwerkplaats. Vervolgens komt een verkoper, er is een Stromer ST3 Pinion online verkocht welke door de klant in de vestiging in Den Bosch wordt opgehaald. Je stemt met de fietsmonteur af dat de fiets morgen gelijk afleverklaar wordt gemaakt. Later in de ochtend heb je telefonisch contact met een klant, zijn fiets is hersteld en kan morgen worden opgehaald. Je zorgt ervoor dat de factuur wordt opgemaakt zodat de klant deze morgen gelijk kan betalen. Een klant met een Trek bakfiets wil deze laten repareren. Je hebt afstemming met je collega’s van de vestiging Eindhoven zodat de bakfiets kan worden opgehaald voor reparatie aldaar.

Tussendoor ontvang je een klant die een lekke band heeft. In de werkplaats kun jij zelf de kleine reparaties uitvoeren en je plaatst een nieuwe band op de fiets. In de middag controleer je de voorraad van de fietsonderdelen en -accessoires. Je merkt op dat bepaalde veelgevraagde onderdelen bijna uitverkocht zijn. Je plaatst meteen een bestelling om ervoor te zorgen dat de werkplaats voldoende voorraad heeft om reparaties tijdig uit te voeren. Aan het einde van de middag stem je met de fietsmonteur de servicebeurten af die de komende dag staan gepland. Alle onderdelen liggen op voorraad zodat de fietsmonteur er mee aan de slag kan gaan.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je ween wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf.

Profiel

 • Ervaring als fietsmonteur/ fietstechnicus
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Proactief en het vermogen om zelfstandig te werken
 • Passie voor fietsen en het helpen van mensen om optimaal van hun fietservaring te genieten.

Wij bieden

 • Een uitdagende baan binnen een gezellig team met informele werksfeer
 • Aandacht voor het personeel en leuke personeelsevents
 • We dagen je uit om mee te doen aan sportieve activiteiten van VDU Fit
 • Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Een collectieve ziektekostenverzekering bij ONVZ/Zilveren Kruis
 • 192 verlofuren op basis van een fulltime dienstverband conform cao
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen de VAG-merken
 • Een persoonlijk opleidingsplan via Pon Academy passend bij jouw interesse
 • Korting op de aanschaf van occasions, onderhoud en automaterialen
 • Salaris conform cao + hoger, afhankelijk van je opleiding en werkervaring
 • Snel zicht op vast contract

Over de Organisatie

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, Škoda, CUPRA, Kalkhoff en Urban Arrow dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Best, Boxtel, Oss, Uden, Zeeland en Veldhoven. Bourgondische gastvrijheid vinden wij belangrijk, voor onze klanten en voor onze medewerkers. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep diensten als onderhoud, autoverhuur, schadeherstel (Carlux), Bedrijfswageninbouw (Instra, BIC & Caromi), alsmede Van den Udenhout Lease.

Wij bieden een baan in een dynamische automotive organisatie. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Met behulp van Pon Academy faciliteren wij allerlei product trainingen en persoonlijke (online) ontwikkelprogramma’s.

Solliciteer direct

Persoonlijke
ontwikkeling
Gezellige & informele werksfeer
Continu aandacht voor innovaties

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de vacature Fietsmonteur / fietstechnicus in Den Bosch?

App dan met recruitment via 06-30484027 of mail naar solliciteren@veloo.nl

Drawer Title
Vergelijkbare producten