Overslaan naar inhoud

Fietsmonteur / fietstechnicus

Zelfstandig werken met A-merken in de fietsenwerkplaats van VELOO Eindhoven (voorheen John Vermeulen Fietsplezier)? Werken bij een automotive organisatie met leuke personeelsevents en waar het gezamenlijke resultaat telt? Welkom bij VELOO!

VELOO vestiging: Eindhoven
Uren per week: 32 - 40 uur

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct

Zomaar een werkdag…

Je komt 's ochtends aan in de fietswerkplaats van VELOO (Voorheen John Vermeulen Fietsplezier). Deze fietsenzaak is onlangs onderdeel geworden van Van den Udenhout Groep. Samen met je leidinggevende bespreek je de planning voor de dag. Je begint de ochtend met het klaarmaken van een Gazelle Avignon C8 voor aflevering en maakt een testrit op deze fiets. Nadat je daarmee klaar bent, help je een klant met een spoedreparatie vanwege een lekke band. Bij ons staat goede service hoog in het vaandel. Terwijl een collega zich later op de dag bezighoudt met een elektrische Urban Arrow bakfiets, begin jij aan een Stromer Sport. Ook deze fiets stel je af op de wensen van de klant, zodat deze optimaal kan genieten van heerlijke kilometers.

Samen met je collega's in de werkplaats zorg je ervoor dat alle fietsen gereed zijn. Onze fietsenzaak zorgt ervoor dat elke klant de gewenste fiets krijgt geleverd, en daarom beschikken we over de nieuwste modellen. In jouw werkplaats controleer je de fietsen en voer je de nodige werkzaamheden uit. Je houdt de voorraad onderdelen in de gaten en plaatst bestellingen voor extra onderdelen indien nodig.

Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat je werkplek netjes opgeruimd is, want morgen staan er weer verschillende afleveringen en reparaties gepland.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal zo'n 500 medewerkers. 

Profiel

 • Ervaring als fietsmonteur/ fietstechnicus
 • Je werkt zelfstandig binnen een team

Wij bieden

 • Een uitdagende baan binnen een gezellig team met informele werksfeer
 • Aandacht voor het personeel en leuke personeelsevents
 • We dagen je uit om mee te doen aan sportieve activiteiten van VDU Fit
 • Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Een collectieve ziektekostenverzekering bij ONVZ/Zilveren Kruis
 • 192 verlofuren op basis van een fulltime dienstverband conform cao
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen de VAG-merken
 • Een persoonlijk opleidingsplan via Pon Academy passend bij jouw interesse
 • Korting op de aanschaf van occasions, onderhoud en automaterialen
 • Salaris conform cao + hoger, afhankelijk van je opleiding en werkervaring
 • Snel zicht op vast contract

Over de Organisatie

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, Škoda, CUPRA, Kalkhoff en Urban Arrow dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Best, Boxtel, Oss, Uden, Zeeland en Veldhoven. Bourgondische gastvrijheid vinden wij belangrijk, voor onze klanten en voor onze medewerkers. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep diensten als onderhoud, autoverhuur, schadeherstel (Carlux), Bedrijfswageninbouw (Instra, BIC & Caromi), alsmede Van den Udenhout Lease.

Wij bieden een baan in een dynamische automotive organisatie. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Met behulp van Pon Academy faciliteren wij allerlei product trainingen en persoonlijke (online) ontwikkelprogramma’s.

Solliciteer direct

Persoonlijke
ontwikkeling
Gezellige & informele werksfeer
Continu aandacht voor innovaties

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de vacature Fietsmonteur / fietstechnicus in Eindhoven?

App dan met recruitment via 06-30484027 of mail naar solliciteren@veloo.nl

Drawer Title
Vergelijkbare producten