Overslaan naar inhoud

BBL Leerling fietsmonteur / fietstechnicus

Leren en werken tegelijk in de fietsenwerkplaats van VELOO Eindhoven (voorheen John Vermeulen Fietsplezier)? Werken bij een automotive organisatie met leuke personeelsevents en waar het gezamenlijke resultaat telt? Welkom bij VELOO!

VELOO vestiging: Eindhoven
Uren per week: 32 - 40 uur

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct

Zomaar een werkdag…

Bij aankomst in de fietswerkplaats van VELOO, onderdeel van Van den Udenhout, begint jouw dag. In overleg met de bedrijfsleider bespreek je de planning voor de dag. Je start met het klaarmaken van een Gazelle Avignon C8 voor aflevering en maakt een testrit op deze prachtige fiets. Vervolgens spring je bij om een klant te helpen die een lekke band heeft. Het verlenen van een uitstekende service staat hoog in het vaandel. Terwijl een collega zich later op de dag richt op een elektrische Urban Arrow bakfiets, stort jij je op een Stromer Sport. Je stelt deze fiets nauwkeurig af op de specifieke wensen van de klant.

Samen met je collega's in de werkplaats zorg je ervoor dat alle fietsen in topconditie worden afgeleverd. VELOO biedt een ruime selectie van de nieuwste modellen, zodat elke klant zijn gewenste fiets kan vinden. In jouw werkruimte voer je controles uit en voer je de benodigde werkzaamheden uit. Je houdt de voorraad onderdelen nauwlettend in de gaten en plaatst tijdig bestellingen om te zorgen dat alles soepel verloopt. De volgende dag staat er een betaalde schooldag op het programma.

Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat je werkplek netjes en georganiseerd is, want morgen wachten er weer diverse afleveringen en reparaties.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal zo'n 500 medewerkers. 

Profiel

 • Je volgt de opleiding tot BBL leerling fietsmonteur/ fietstechnicus 
 • Je bent woonachtig in de omgeving Eindhoven

Wij bieden

 • Een gezellig team en goede werksfeer
 • Leuke personeelsuitjes en een actieve personeelsvereniging
 • Een werkplaats met de nieuwste gereedschappen, technologieën en een klusregeling
 • De mogelijkheid om mee te doen aan sportieve activiteiten van VDU Fit
 • Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Een collectieve ziektekostenverzekering bij ONVZ
 • 192 verlofuren op basis van een fulltime dienstverband
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen de VAG-merken
 • Een persoonlijk opleidingsplan via Pon Academy passend bij jouw interesses
 • Korting op de aanschaf van occasions, onderhoud en automaterialen
 • Salaris conform cao
 • Doorbetaalde schooldag
 • Antislipcursus cadeau bij het behalen van jouw diploma
 • Snel zicht op vast contract

Over de Organisatie

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, Škoda, Kalkhoff en Urban Arrow dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Boxtel, Oss, Veghel en Veldhoven. Bourgondische gastvrijheid vinden wij belangrijk, voor onze klanten en voor onze medewerkers. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep diensten als autoverhuur, schadeherstel (Carlux), Fleetsales, Finance & Insurance, Bedrijfswagen Inbouw Centrum, alsmede Van den Udenhout Lease.

Wij bieden een baan in een dynamische automotive organisatie. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Met behulp van Pon Academy faciliteren wij allerlei product trainingen en persoonlijke (online) ontwikkelprogramma’s.

Solliciteer direct

Persoonlijke
ontwikkeling
Gezellige & informele werksfeer
Continu aandacht voor innovaties

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de vacature BBL Leerling fietsmonteur / fietstechnicus in Eindhoven?

App dan met recruitment via 06-30484027 of mail naar solliciteren@veloo.nl

Drawer Title
Vergelijkbare producten