Overslaan naar inhoud

Vakantie / zaterdag bijbaan Fietsenverkoper

Als fietsenverkoper A-merk fietsen verkopen vanuit de nieuwste fietsenwinkel VELOO in Eindhoven? Werken bij een mobiliteitsorganisatie met leuke personeelsevent en waar het gezamenlijke resultaat telt? Welkom bij VELOO!

VELOO vestiging: Eindhoven
Uren per week: 0 - 16 uur

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct

Zomaar een werkdag…

Samen met een vriend(in) ben je recent gestart bij de nieuwste fietsshowroom van VELOO in Eindhoven als Fietsenverkoper, er wacht er weer een dynamische dag op je. Je ziet de eerste klanten klaarstaan. Vanuit een bourgondische gastvrijheid bied je de klanten een kop koffie aan. Je neemt de tijd om hun wensen te begrijpen, zodat jullie samen het perfecte model kunnen vinden. Op het ledscherm laat je hen de beschikbare opties zien en deel je de laatste innovaties op het gebied van e-bikes. Met zorg regel je zelfs een proefrit, zodat de klant de fiets zelf kan ervaren. Je weet inmiddels al wat basiskennis van fietsen en bij specifieke vragen maak je gebruik van de kennis van je collega’s.

Of het nu gaat om stijlvolle stadsfietsen, trendy elektrische bakfietsen of bijpassende accessoires, jij weet elke klant perfect te bedienen.

In de middag wordt er een prachtige Koga E-Worldtraveller afgeleverd, je controleert of alles goed klaar staat.

Bij het afsluiten van de dag neem je de tijd om de presentatie van de showroom te controleren, zodat deze er goed uitziet voor de volgende dag. Elk detail telt, want we streven ernaar om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal ruim 500 medewerkers.

Profiel

• Aantoonbare commerciële werkervaring
• MBO werk- en denkniveau
• Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden

Wij bieden

  • Een gezellig team en goede werksfeer
  • Leuke personeelsuitjes en een actieve personeelsvereniging
  • Een werkplaats met de nieuwste gereedschappen, technologieën en een klusregeling
  • De mogelijkheid om mee te doen aan sportieve activiteiten van VDU Fit
  • Een collectieve ziektekostenverzekering bij ONVZ/Zilveren Kruis
  • Korting op de aanschaf van occasions, onderhoud en automaterialen

Over de Organisatie

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, Škoda, Kalkhoff en Urban Arrow dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Boxtel, Oss, Veghel en Veldhoven. Bourgondische gastvrijheid vinden wij belangrijk, voor onze klanten en voor onze medewerkers. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep diensten als autoverhuur, schadeherstel (Carlux), Fleetsales, Finance & Insurance, Bedrijfswagen Inbouw Centrum, alsmede Van den Udenhout Lease.

Wij bieden een baan in een dynamische automotive organisatie. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Met behulp van Pon Academy faciliteren wij allerlei product trainingen en persoonlijke (online) ontwikkelprogramma’s.

Solliciteer direct

Persoonlijke
ontwikkeling
Gezellige & informele werksfeer
Continu aandacht voor innovaties

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de vacature Vakantie / zaterdag bijbaan Fietsenverkoper in Eindhoven?

App dan met recruitment via 06-30484027 of mail naar solliciteren@veloo.nl

Drawer Title
Vergelijkbare producten