Overslaan naar inhoud

Nu tijdelijk 1+1 jaar diefstalverzekering cadeau

Koop nu je een Urban Arrow Connected+ fiets en geniet niet één, maar twéé jaar lang van zorgeloze bakfiets ritjes. Tot en met 31 maart krijg je een extra jaar fietsverzekering cadeau bij aankoop van een Urban Arrow Family met Connected+.

Dat betekent dat je, naast het standaard inbegrepen verzekeringsjaar, nóg een extra jaar krijgt! Zodat jij 2 jaar lang kunt genieten van volledige bescherming tegen diefstal bij Laka!

Voor Urban Arrow Cargo bikes ben je van harte welkom in onze showroom aan de Ploegweg 4 in Den Bosch.

Urban Arrow Connected+ combineert een geïntegreerde GPS-tracker met een complete diefstalverzekering met terughaal service (powered by Laka). Nu standaard bij de Family Active Plus en Performance Essential modellen.

Deze bakfietsen een keer proberen?

Wil je meer weten of een proefrit plannen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Urban arrow & laka

Volledige bescherming

Met Connected+ profiteer je een jaar lang van de volledige en top-notch diefstalbescherming en terughaalservice van Laka, zonder extra kosten.

Dekking

Je fiets en batterij zijn gedekt, en als je fiets niet gevonden kan worden, krijg je een volledige vergoeding zonder eigen risico te moeten betalen. Zo kun je gewoon genieten van het fietsen op jouw Urban Arrow Family, wetende dat het in goede handen is.

Drawer Title
Vergelijkbare producten